Referenties

U komt ons tegen in uiteenlopende branches, waaronder infrastructuur, de visserij, de binnenvaart, de biogasindustrie en bij kassenbouwers. Kortom; overal waar een verbrandingsmotor draait!

Wij bedienen overwegend zakelijke klanten. Hieronder ziet u een greep uit ons klantenbestand ter referentie. Wilt u met één van onderstaande bedrijven in contact komen voor een nader toegelichte referentie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


referentie uitgelicht: KWS Infra

KWS Infra is een brede organisatie met meerdere divisies en houdt zich bezig met infrastructuur in de breedste zin van het woord. Diesel Revisie Lokhorst ondersteunt KWS Infra met het regelmatig onderhouden en het van tijd tot het het reviseren van divers materieel. 

Wim van Beek, Bedrijfsleider Asfaltproductie bij KWS Infra, over de diensten van Diesel Revisie Lokhorst: "Marco Lokhorst is een gedreven ondernemer, met als passie motoren. Zijn passie drijft hem ertoe altijd het beste uit de machine te halen. Dankzij zijn ervaring weet hij voor nagenoeg elke schades de oorzaak te achterhalen. Zijn werk is vakkundig en nauwgezet."