13-03-'17   DIESEL REVISIE LOKHORST SUPPLIER HATEC


Preferred supplier
Met ingang van dit jaar is Diesel Revisie Lokhorst preferred supplier van HaTec Aggregate. Afgelopen week arriveerden de eerste showmodellen in onze werkplaats.

Over HaTec Aggregate
HaTec Aggrate, onderdeel van de HaTec Group is gespecialiseerd in standaard generator sets.  De basis van het assortiment bestaat uit generatorsets tussen 10 kVA tot 500 kVA. Ook kunnen er op maat gemaakte oplossingen worden geboden tot 1500 kVA. De kwalitatieve producten van HaTec voldoen aan diverse DIN ISO normen (bekijk hier de certificaten).

 

Onderhoudsvriendelijk & duurzaam

HaTec generatorsets kenmerken zich door hun eenvoudige, luchtgekoelde techniek, wat de sets zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam maakt. De sets kennen dan ook op een jarenlange positieve reputatie van betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Dealer- en servicenetwerk 

De HaTec generatorsets worden uitsluitend verkocht via een vast dealer- en servicenetwerk. Diesel Revisie Lokhorst is er dan ook trots op bekend te mogen maken dat HaTec dealer te zijn voor de Nederlandse markt. Voor het bekijken van een generatorset kunt u terecht in onze goed bereikbare werkplaats, gelegen in ’t Harde aan de A28 tussen Utrecht en Zwolle (bezichtiging op afspraak).

 

Model- en prijsinformatie

Een overzicht van de aggragten vindt u hier. Voor meer productinformatie en voor prijzen kunt u een e-mail sturen of bellen met Marco Lokhorst (06-13418537).