NIEUWS


Visserijnieuws

6 augustus 2021

Onlangs plaatste Visserijnieuws dit mooie achtergrond artikel over één van onze recente werkzaamheden en onze werkwijze.

’t HARDE/DEN HELDER – Het moet top zijn, was de

uitdrukkelijke opdracht van rederij Bais aan Marco Lokhorst.

Diesel Revisie Lokhorst deed afgelopen voorjaar de revisie

van de grote Wärtsilä32-hoofdmotor van de TX 43 van

schipper Johan Bais junior. Tevredenheid alom.

Lees meer...Project Unimog - blog 3

24 april 2019

Beste lezers,

Het is al weer enige tijd geleden dat ik een stukje heb geschreven. Hoe komt dat? Nou, Marco is druk, heel druk... 't houdt maar niet op. Dus is er ook even weinig tijd voor Unimog. Maar ik rij, de cabine zit er op, stuur kan draaien en de meeste olie blijft er in, dus wat wil je nog meer? Was effe spannend met de start, want het motortje stond al weer een jaartje stil en is ook de jongste niet meer. De reumatiek kan zo toe slaan. Maar na drie keer starten en wat rook loopt het orgel.

Lees meer... Project Unimog - blog 2

14 mei 2018
De Brommert

 

Zo. Het kloppende hart van het Unimog monster is op de operatie tafel gelegd om te worden ontleedt en een grondige poetsbeurt te ondergaan. Nadat de ingewanden waren verwijderd bleek de schade nog wel mee te vallen. Hier en daar wat roest en een zere zuiger en wat kleppen die de strijd niet meer aan kunnen. 

Lees meer... Project Unimog - blog

9 september 2017

Aangezien ik nog wel eens een vraagje krijg over het schroot dat mijn werkplek vervuilt, leek het mij een goed idee om hier eens wat van op te schrijven in een blog met de natuurlijk wat smeuïge foto’s daarbij.

 

Ik ben de laatste tijd flink bezig geweest dus het begint al ergens op te lijken, maar ik begin toch maar bij het begin.

Lees meer... Open dag 16&17 juni!

1 juni 2017

Wij zijn nu ruim een jaar actief in ons nieuwe bedrijfspand en mogen ons sinds kort officieel dealer noemen van HaTec Aggregate. 

 

Genoeg redenen voor een feestje en om u uit te  nodigen voor onze open dagen.  Vier dit succes met ons en neem gelijk een kijkje in onze keuken! Graag trakteren wij u dan op een hapje en drankje. Gewoon omdat het gezellig is én om u te bedanken voor uw bijdrage aan ons succes.

Lees meer...

 HaTec Aggregate

13 maart 2017

Sinds dit jaar is Diesel Revisie Lokhorst preferred supplier van HaTec Aggregate. Afgelopen week arriveerden de eerste showmodellen in onze werkplaats.

HaTec Aggrate, onderdeel van de HaTec Group is gespecialiseerd in standaard generator sets.  De basis van het assortiment bestaat uit 

Lees meer...

 Wärtsilä

27 december 2015
De grotere werkplaats kwam meteen van pas. In opdracht van  Wärtsilä Kampen zijn er 48 cilinderkoppen van een Wärtsilä 46 gereinigd en geconserveerd.Wij verhuizen!

14 december 2015
Na 10 jaar is het zover, wij verhuizen naar een grotere werkplaats. We blijven op 't Harde, u vindt ons vanaf nu op Bedrijvencentrum 't Harde. Het nieuwe adres is Koekoeksweg 2F.