Diensten

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en complete revisies van scheepsmotoren tot generatoren. Ook revisies en onderhoud van startmotoren, cilinderkoppen en water-, brandstof- en oliepompen behoren tot de mogelijkheden.

 

Machinepark

Wij beschikken over een zorgvuldig samengesteld machinepark, waarmee nauwkeurige resultaten worden behaald. Daarnaast wordt er gewerkt met geavanceerd meet- en endoscopie-apparatuur, waarmee niet alleen snel schades kunnen worden vastgesteld, maar ook de oorzaak hiervan wordt opgespoord. Op deze manier wordt er doelgericht aan uw probleem gewerkt en kunnen overbodige reparaties worden voorkomen.

 

Maatwerk

De werkzaamheden die wij uitvoeren gaan volledig in samenspraak met u. Daarbij wordt rekening gehouden met de toepassing van de verbrandingsmotor, het aantal draaiuren, de verwachte levensduur en het budget. Voordat wij aan de slag gaan leveren wij altijd vrijblijvend en onderbouwd advies over wat het beste bij uw situatie past.

 

Componentenrevisie

Steeds vaker worden wij gevonden door bedrijven die een betrouwbare partner zoeken voor componentenrevisie. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om het werk op tijd af te hebben en vakkundig werk te leveren. Daarom hebben wij service hoog in het vaandel staan. In goed overleg is het geen probleem om buiten de standaard werktijden om door te gaan. En nee, hier betaalt u bij ons niet de hoofdprijs voor. Ook zijn wij vaak buiten kantoortijden telefonisch bereikbaar voor direct advies. 

Metaalbewerking
Wanneer verouderde onderdelen en/of gereedschappen niet meer leverbaar zijn, maar nog wel nodig zijn voor uw bedrijfsvoering, kunnen wij ondersteunen met het aanpassen, bewerken of namaken van deze delen. 

Projecten 
Zoekt u een leidinggevende of ondersteunende monteur voor een tijdelijk project? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. De monteur is voorzien van een VOL VCA certificaat. Tarief in overleg en afhankelijk van de aard van we werkzaamheden en verantwoordelijkheden.  

Bredere ervaring
Naast specifiek motorrevisie en componenten bewerkingen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties van grondverzetmaterieel, zoals kranen, tractoren en graafmachines. 

Wilt u weten wat Diesel Revisie Lokhorst voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel +31(0)525-652766 of stuur een e-mail naar info@dieselrevisielokhorst.nl