Diensten

De expertises van Diesel Revisie Lokhorst

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en complete revisies van scheepsmotoren tot generatoren. Ook revisies en onderhoud van startmotoren, cilinderkoppen en water-, brandstof- en oliepompen behoren tot de mogelijkheden.

Machinepark

Wij beschikken over een zorgvuldig samengesteld machinepark, waarmee nauwkeurige resultaten worden behaald. Daarnaast wordt er gewerkt met geavanceerd meet- en endoscopie-apparatuur, waarmee niet alleen snel schades kunnen worden vastgesteld, maar ook de oorzaak hiervan wordt opgespoord. Op deze manier wordt er doelgericht aan uw probleem gewerkt en kunnen overbodige reparaties worden voorkomen.

Componentenrevisie

Naast complete revisies kunt u bij ons ook terecht voor het laten repareren of reviseren van losse componenten. Deze kunt u zelf aanleveren of door ons laten demonteren. Wij repareren en reviseren onder meer startmotoren, cilinderkoppen en water-, brandstof- en oliepompen.

Metaalbewerking

Wanneer verouderde onderdelen en/of gereedschappen niet meer leverbaar zijn, maar nog wel nodig zijn voor uw bedrijfsvoering, kunnen wij ondersteunen met het aanpassen, bewerken of namaken van deze delen. 

Maatwerk

De werkzaamheden die wij uitvoeren gaan in samenspraak met de klant. Daarbij wordt rekening gehouden met de toepassing van de verbrandingsmotor, het aantal draaiuren, de verwachte levensduur en het budget. Voordat wij aan de slag gaan leveren we een onderbouwd advies over wat het beste bij uw situatie past.

Projecten

Zoekt u een leidinggevende of ondersteunende monteur voor een tijdelijk project? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden een brede expertise en werken veilig conform VOL VCA en met BHV-certificaat. Tarief in overleg en afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Brede expertise

Naast specifiek motorenrevisie en componentenbewerkingen bedienen wij ook veel bedrijven met onderhoud en reparaties van grondverzetmaterieel, kranen, tractoren, graafmachines etc.